GINGIVITIS
José Weimar
Mondhygiënistenpraktijk
KwaliteitsRegister Mondhygiënisten
NVM-mondhygiënisten
Kwaliteitsregister Paramedici

Gingivitis behandelen bij José Weimar - Mondhygiënist

Gingivitis

Gezond tandvlees bereiken we samen

Tandvlees hoort mooi roze te zijn en niet te bloeden als u het aanraakt met de tandenborstel of met een tandenstoker, maar helaas is dat niet altijd het geval. Is uw tandvlees roder van kleur, gezwollen of bloedt het sneller tijdens het tandenpoetsen? Dan heeft u last van gingivitis: ontstoken tandvlees. Gelukkig is het goed te behandelen en helpt José Weimar - Mondhygiënist te Zoetermeer u graag.

Het ontstaan van gingivitis

Een ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën in de tandplak. Tandplak is een zacht, wit en kleverig laagje dat na verloop van tijd verkalkt tot tandsteen. Het tandvlees raakt hierdoor geïrriteerd en zal ontstekingsverschijnselen gaan vertonen: roodheid, zwelling en bloeding bij het poetsen of tandenstoken. Een tandvleesontsteking heet ook wel gingivitis. Ontstoken tandvlees is niet altijd duidelijk zichtbaar, maar wel voelbaar.

Wanneer u blijft rondlopen met ontstoken tandvlees zonder dat u het laat behandelen door de mondhygiënist, kan een tandvleesontsteking van oppervlakkige aard zich verder uitbreiden naar het onderliggende kaakbot. We spreken dan van parodontitis: de afbraak van vezels en kaakbot. Eenmaal afgebroken kaakbot kan zich niet meer herstellen. Het is dus van belang dat u zich tot een mondhygiënist wendt als u merkt dat uw tandvlees bloedt bij het poetsen of tandenstoken.

José Weimar - mondhygiënist te Zoetermeer helpt u gingivitis te bestrijden

Ik help u graag ontstoken tandvlees te voorkomen en te genezen met advies over het gebruik van de juiste tandenborstel, tandpasta, floss en ragers en met mijn professionele gebitsreiniging. Om daarna uw mondgezondheid te blijven waarborgen maak ik graag met u een periodieke afspraak. Die nazorg kan plaatsvinden op 3, 4, 6 maandelijkse of jaarlijkse basis. De frequentie hangt af van de interval die úw gebit nodig heeft op basis van het protocol van behandelnoodzaak.

Wilt u zich inschrijven als patiënt en een afspraak maken bij José Weimar - Mondhygiënist te Zoetermeer? Stuurt u dan een mail naar info@mondhygienistzoetermeer.nl of belt u naar 06-41977866. Mogelijk treft u de voicemail tijdens werktijden, maar als u inspreekt bel ik u zo snel mogelijk terug. U kunt het beste bellen op dinsdag- en donderdag tussen 17 en 18 uur.

Plant u direct een afspraak in per telefoon op 06-41977866 of mail naar info@mondhygienistzoetermeer.nl. Ik hoop u binnenkort te zien in mijn praktijk aan het Bredewater 16 te Zoetermeer in het bedrijfsverzamelgebouw De Unie.


Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:
Gebouw De Unie, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl
website: www.mondhygienistzoetermeer.nl
Tel: 06 419 77 866 (ook what's app)

27348980


Privacybeleid Word Privacybeleid PDF
Privacybeleid Mondhygiëniste José Weimar

GINGIVITIS

© 2023 renelaanen.com. All rights reserved
.